Opiskelijatöihin.fi

Talotekniikka ja sähkönjakelu

Sukupuoli
Mies

Ikä
45 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Sähkötekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
Talotekniikka ja sähkönjakelu

Haettavat toimialat

Energia, Sähkö, Tekniikka

Haettavat alueet

Outokumpu, Juankoski, Kaavi, Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi, Tuusniemi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Energiatekniikka, Energiatuotannon ympäristötekniikan opintosuunta, valmistunut 2010
Työkokemus
  • Lekasteel Oy, 04/2012 - 12/2014, Työnjohtaja
  • Fortum Oyj, 2002 - 2008, Kesäharjoittelija
  • Levyosa Oy, 1999 - 2001, Kesäharjoittelija
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Opiskeluaikanani olen käyttänyt seuraavia ohjelmia: Python, AutoCad, C, Cads, DMS 6000, Ecom sekä monipuolisesti Microsoft Officen toimistosovelluksia.

Ammatillinen osaaminen
Minulla on suoritettuna EA1 ja sähkötyöturvallisuuskortti. Ajokorttiluokka on ABC ja sotilasarvoltani olen Hornet-lentokoneapumekaanikko/alikersantti. Olen myös suorittanut sähköturvallisuustutkinnon S1 -tasoisena.

Vapaa teksti
Etsin sähkötekniikan alalta harjoittelu- tai työpaikkaa. Olen harjoittelua vaille valmis sähkötekniikan insinööri. Minulla on myös energiatekniikan diplomi-insinöörin tutkinto (LTY 2010). Valmistumiseni jälkeen, aktiivisesta työnhausta huolimatta, ei koulutustani vastaavaa työpaikkaa löytynyt. Sähkötekniikka on minua aina kiinnostanut, joten päätin jatkaa opintoja sähkötekniikan puolella. Olen aina ollut monipuolisesti kiinnostunut kaikesta tekniikasta. Vastustan kertakäyttökulutusta ja pyrin korjaamaan sinnikkäästi lähes kaikki laitteet autoista ja traktoreista pienkoneisiin, sähkötyökaluista ja seinäkelloista elektroniikkaan. Vältän koneiden ja laitteiden poisheittoa ja käytän vanhat laitteet loppuun varaosina. Tästä syystä olen opetellut jonkinlaiseksi hitsariksi, kirvesmieheksi, mekaanikoksi, sähköasentajaksi ja hienomekaanikoksi. Insinöörikoulutuksesta on toki suuri apu hankalimpien tapauksien ymmärtämisessä. Olen luonteeltani pitkäjänteinen, rauhallinen ja tunnollinen. Osaan toimia sekä ryhmässä että yksin. Toimissani pyrin etukäteen selvittämään tehtävän sisällön ja suunnittelemaan tarvittavan toiminnan mahdollisimman tarkkaan. Olen laaja-alaisesti kiinnostunut tekniikasta ja ja sen sovelluksista ja ymmärrän nopeasti laajojakin kokonaisuuksia eri tekniikan aloilta sekä osaan hyödyntää saamaani koulutusta.

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus