Opiskelijatöihin.fi

Insinööri (AMK), tietotekniikka

Sukupuoli
Mies

Ikä
34 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2022

Koulutusala/laitos
Tekniikan ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Insinööri (AMK), tietotekniikka

Haettavat toimialat

IT

Haettavat alueet

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Savon ammattiopisto, Tietotekniikan osaamisala, Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, valmistunut 2020
Työkokemus
  • Tieto ja Kone, 02/2018 - 02/2019, Tietotekniikan huolto- ja tukitehtävät, tarvikkeiden myynti
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Hyvä
  • Saksa, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaan ohjelmointikieliä kuten Javascript, C#, Python ja Java sekä moderneja web-kehityskirjastoja ja frameworkeja kuten React, Node.js ja .Net. Relaatiotietokannat kuten MySQL ja vähissä määrin myös NoSQL-kannat kuten Azure Cosmos DB ovat tulleet tutuksi. Olen opinnoissani tutustunut lisäksi Android-kehitykseen Kotlin-kielellä ja käyttänyt koneoppimiskirjastoja Pythonilla ja tehnyt IOT-ohjelmointia.

Ammatillinen osaaminen
Olen pitkällä opinnoissani, vaikka aloitin tutkinto-opiskelun vasta 2022. Suoritin ennen tätä Savonian Code Academy-diplomikoulutuksen, jonka jälkeen pääsin suoraan sisään opiskelemaan tietotekniikan insinööritutkintoa. Olen käynyt jo melkein kaikki vaadittavat kurssit ja saanut näin jo runsaasti oppia ohjelmoinnista ja projektiluonteisesta työstä ja muista tietotekniikan alaan liittyvistä asioista, kuten tietoturvasta ja -suojasta sekä palvelutuotannosta.

Vapaa teksti
Olen kiinnostunut ohjelmistokehityksestä. Vaikka olen tehnyt eniten web-kehitystä, olen kiinnostunut kaikenlaisista koodaus- ja ohjelmistokehitystehtävistä. Minulla on monipuolinen IT-alan koulutustausta, jonka aikana olen saanut ymmärrystä koodaamisen lisäksi mm. työasemien ja palvelimien asennuksista ja ylläpidosta sekä sisäverkkojen kaapeloinnista että verkkolaitteiden konfiguroimisesta. Minulla on kokonaisvaltaisesti osaamista, jonka päälle on hyvä rakentaa lisää. Olen nopea oppimaan uusia asioita ja minulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joten tiimityöskentely sujuu hyvin. Olisin valmis sitoutumaan pitempäänkin harjoitteluun/työhön, eikä opinnäytetyökään ole enää kaukana.

Osaaminen verkossa: https://github.com/AnttiPuurunen

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus