Opiskelijatöihin.fi

Teollinen muotoilija

Sukupuoli
Mies

Ikä
24 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2023

Koulutusala/laitos
Muotoilu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Teollinen muotoilija

Haettavat toimialat

Kone ja metalli, Kulttuuri ja taide, Puu, Rakennus, Tekniikka, Tekstiili ja vaatetus, Teollisuus, Tiede

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Opinnäytetyö, Osa-aikatyö, Kesätyö, Yrittäjyys

Koulutus
  • Metropolia ammattikorkeakoulu, Muotoilu, Teollinen muotoilu, valmistunut Siirto kuopioon 2022
  • viitaniemen ammattikoulu, Autoalan perustutkinto, Autokorinkorjaaja, valmistunut 2018
Työkokemus
  • Stello Oy, 08/2015 - 08/2022, Olin kesätyöntekijänä ja osa-aikaisena kiireapulaisena Stello oyllä satunnaisesti ja tein monenlaisia metallitöitä. Pääasiassa metallikaiteiden hitsaus, poraus, taivutus, sahaus, maalaus ja asennus.
  • Sowilo Oy, 08/2017 - 08/2018, Olin harjoittelijana sowilo oyllä ammattikouluni aikana sekä kouluni loputtua. Työnkuuvaani kuului autojen kolarikorjaus, autojen pesu, kausihuollot, sekä pohjatöiden tekeminen ennen maalausta.
  • 24Pesula, 04/2019 - 08/2021, Tein Jyväskylän seudun pesuloiden huolto ja korjaustöitä päivätyöni lisäksi. Työnkuvaani kuului viikoittainen huolto ja siivuos, sekä pesuloiden päivystäminen mikäli koneita ja tiloja tarvitsee korjata tai huoltaa.
  • Stello Oy, 04/2019 - 08/2021, Työnkuvaani kuului portaiden ja kaiteiden mitoitus ja mallintaminen Rhino 3D ohjelmalla, havainnekuvien esittely asiakkaille, porrasrunkojen ja niiden osien suunnittelu ja tilaus laserilta ja puupajalta, sekä tarvittaessa portaiden kasaus ja valmistus.
  • Kic Oy, 12/2021 - 07/2022, Olin osa-aikaisena työntekijänä Kic Oyllä, jossa toimin sekä asiakaspalvelutyössä, karting ohjaajana, sekä karting autojen ja tilojen huoltajana ja korjaajana.
  • LK Porras, 05/2023 - 08/2023, Olin kesätöissä varastomiehenä, jossa työtehtäviini kuului varastohyllyjen tyhjennys ja täyttö, asiakkaiden tilausten toimitus pakettiautolla eri puolelle suomea, sekä monenlaisten metallialan työkoneiden käyttö.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Hallitsen Rhino3D ohjelman ammattitasolla, Solidworks ohjelmaa olen käyttänyt 2 vuotta, olen hyvin kokenut 3D tulostaja, olen nikkaroinut puu ja metallipajoilla noin 10 vuotta, olen suhteellisen kokenut pienten laserleikkureiden kanssa, hallisten useita adoben ohjelmia (photoshop, illustrator, indesign, after effect, adobe premiere pro) melko hyvin.

Ammatillinen osaaminen
Omistan T, A1 ja B ajokortit, olen suorittanut tulityö ja työturvallisuuskoulutukset mutta kortit eivät ole enään voimassa ja olen suorittanut ea kortin.

Vapaa teksti
Olen 24-vuotias opiskelija Kuopiosta ja etsin työ ja harjoittelupaikkaa Kuopion alueelta. Olen nopeasti oppiva, tykkään ratkaista ongelmia ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Kävin armeijan 2018-2019, jossa olin alikersanttina jääkärikomppaniassa.

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus